Werkgevers en werknemers varen wel bij effectieve coachingstrajecten in uiteenlopende situaties.
Effecten van coaching zijn divers en relevant voor de hele organisatie.
Als ervaren loopbaancoach bied ik coachingtrajecten aan die werkgeluk en werkeffectiviteit bevorderen.

Je kunt bij mij terecht met vragen over:

  • Loopbaan en carrière: een volgende stap maken in je carrière, keuzes maken en ambitie waarmaken, werk/privé-balans, professioneel communiceren.;
  • Leiderschap: als leidinggevende/ manager wil je je blijven ontwikkelen, en kun je wel een high level klankbord gebruiken bij vragen rondom communicatie, delegeren, werkdruk en stress, zelfvertrouwen.
  • Professioneel functioneren: balans en rust vinden in je werk, omgaan met werkdruk en stress, optimaal functioneren met behoud van eigenheid, communicatie op de werkvloer. 
  • Persoonlijke effectiviteit: wat is belangrijk in jouw leven, hoe neem je de juiste beslissingen, hoe krijg je (weer) balans tussen hoofd en hart, denken en voelen, werk en privé, hoe ga je om met veranderingen in je leven.
  • Omgaan met verlieservaringen: hoe kun je weer verder na verlies van bijvoorbeeld werk, gezondheid of een naaste.

‘’Ik ben enorm gegroeid in mijn nieuwe rol als leidinggevende, door de tools en inzichten die ik opdeed in het coachtraject met Olga. Ik heb zoveel meer plezier en vertrouwen in mijn werk’’.

“Het coachtraject met Olga hielp me – na een moeilijke burn-out-periode – om weer met energie mijn werk op te pakken. Mijn werkgever blij, mijn gezin blij, ik blij!!’’

Mobirise Website Builder

‘’Olga stelde precies de juiste vragen en gaf me de juiste opdrachten om het beeld op mijn professionele toekomst helder te krijgen. Mijn ambitie mag er zijn! Ik kan nu met veel meer focus en ook ontspanning toewerken naar mijn ‘stippen op de horizon’. Blij mee!”

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken?

Stuur mij dan een berichtje, ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.


Email:
  • olga @ mira-coaching.eu

Offline Website Maker