Wat anderen over mij zeggen

Ik had een vraagstuk wat de beste volgende stap in mijn carriere zou zijn. Via een collega bij mijn inmiddels vorige werkgever ben ik bij Olga uitgekomen. Ik heb Olga leren kennen als een enthousiaste gedreven vrouw, die werkelijk geeft om je toekomst. In vergelijking met een psycholoog is zij veél meer betrokken. Die betrokkenheid zorgde ervoor dat ik het gevoel had dat we samen naar een goede oplossing zochten. Haar methode was verrassend en achteraf gebleken erg effectief. Ze stelde vragen en had opdrachten om op creatieve wijze achter mijn sterktes, zwaktes, werk waarden e.d. te komen. Vervolgens volgden er creatieve opdrachten om mijn droombaan te vinden. Hierbij maakte ze gebruik van een combinatie van meerdere erkende methodes. Steeds weer wist ze verbanden te leggen die ik niet zag en zo mij steeds meer inzicht te geven. Olga, de samenwerking was erg prettig. Het voelde net of ik door een vriendin werd geholpen in deze zoektocht. Ik kan Olga absoluut aanraden, welke uitdaging je ook hebt! (Man, 26)

Olga heb ik leren kennen als een gedreven, gestructureerde en doortastende coach die mij in staat heeft gesteld om antwoorden te vinden op mijn coachingsvragen, op een manier die bij mij past. Op een flexibele wijze weet zij dmv de juiste vraagstelling en het inzetten van de juiste instrumenten mij handvatten te geven in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo heeft zij mij bijvoorbeeld leren inzien dat om doelen te halen ik niet de hele weg er naartoe hoef te overzien. Kleine stapjes naar vooruitgang is goed genoeg. Dankjewel Olga voor de fijne gesprekken. (Vrouw, 44)

Ik had een fijn coaching traject bij Olga van der Zanden. Er waren enkele specifieke 'coach vragen' vanuit mijn werksituatie en er waren er diverse – meer persoonlijke - onderwerpen waar ik regelmatig over nadenk. Voor wat betreft de coachvragen heb ik , door de coaching van Olga tijdens de sessies, stap voor stap emotioneel meer afstand kunnen nemen met als gevolg een terugkeer naar de juiste balans van werk en privé. Bij de onderwerpen die mij bezighouden wist zij mij zo te coachen dat ik door te antwoorden op Olga's vragen, zelf de volgende stappen kon zetten naar een verdere verdieping. Anders gezegd: Olga liet bij mij het vertrouwen groeien dat ik zelf het proces begin te beheersen naar verdieping van onderwerpen die ik belangrijk vind. Dit gevoel van 'zelfcoaching' is voor mij een enorme verrijking.. Terugkijkend naar de manier van coaching is mij opgevallen dat alle gesprekken met open vizier en in het volste vertrouwen plaatsvonden.
Zeer bijzonder was de toenemende inhoudelijke verdieping door de moedige houding en vragen van Olga. Zij wist op een zeer vertrouwen wekkende en genuanceerde manier door te dringen tot de diepere lagen van wat ik denk, voel en vooral wat ik wil zijn. Een verdieping die ik met beide handen aangrijp om verder uit te werken. (Man, 60)

Ik heb Olga leren kennen als een gedreven en doelgerichte coach. Tijdens de sessies welke ik met haar heb mogen doen voelde ik geen enkele grenzen. Ze bood structuur en overzicht. Elke sessie, hoe kort ook, kreeg ik inzicht en vertrouwen. Ze is no-nonsense en dat bevalt me! Wanneer ik in de toekomst een coach nodig heb zal ik zeker aan haar denken. (Rob, 34)

Olga heb ik ervaren als een doelgerichte en gestructureerde coach.
Haar begeleiding heeft mij een aantal handvatten gegeven om gericht tot grotere prestaties van mijn creatieve competenties te komen.
Vooral haar heldere, kritische analyse hoe ik tot grotere prestaties kan komen heeft mij geïnspireerd,
Olga, Super dankjewel voor je enthousiaste begeleiding en het vergroten van mijn geloof in eigen kunnen. (Vrouw)

Ik heb Olga ervaren als een professionele, positieve en betrokken coach. In het coachtraject dat ik met haar heb doorlopen viel me op dat ze veel verschillende coachingstechnieken beheerst en deze flexibel inzet afhankelijk van de situatie die ik inbracht. Waar nodig ging ze met mij de diepte in om de angel uit een vraagstuk te halen. Olga richtte zich steeds op het bekrachtigen van mijn persoon, zodat ik mijn eigen antwoorden kon vinden op mijn coachvraag en hiernaar kon gaan handelen. (Vrouw, 40)

Olga is een vriendelijk en betrokken persoon en onze samenwerking gedurende het coaching traject heb ik als heel prettig ervaren. Zij heeft een groot inlevingsvermogen maar behoudt daarbij wel een professionele houding. Olga heeft tijdens de sessies alle aandacht voor mij gehad en dat voelde erg prettig. Naast de leuke en leerzame oefeningen die aan bod komen weet Olga bruggetjes en terugkoppelingen te maken. Dat werkt erg prettig en daardoor reflecteer je op je eigen handelen, functioneren, je kwaliteiten en zwakten. Het coaching traject met Olga was zeer leerzaam en inspirerend. (Vrouw, 32)

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken?

Stuur mij dan een berichtje, ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.


Email:
  • olga @ mira-coaching.eu

Offline Website Builder